Microsoft Surface Pro Signature Type Cover Platinum

För en bekväm skrivupplevelse var som helst, kombinera Surface Pro Signature Type Cover med Surface Pro 7. Den är elegant och kompakt och har dessutom bakgrundsbelysta tangenter och en stor styrplatta.

Kompatibel med Surface Pro 7-, Surface Pro 3-, Surface Pro 4-, Surface Pro- (5:e gen.) och Surface Pro 6-enheter.

1495 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: FFQ-00009 Kategorier: ,
Färg: Platinum

Ett fullstort tangentbord

Skriv bekvämt på Surface Pro Signature Type Cover. Supertunt och kompakt, men det kan användas som ett traditionellt tangentbord för bärbara datorer, komplett med bakgrundsbelysta tangenter och en stor styrplatta i glas.

Oändligt justerbart

Arbeta på ditt sätt var du än är. Surface Pro Signature Type Cover är utformat för att du ska kunna använda det i praktiskt taget alla vinklar. Fäst det med ett klick och fäll ut stödet på Surface Pro 7 om du vill använda enheten som en bärbar dator.

Scroll to Top

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse