Färg: Blå

Microsoft Surface Pro 7/Pro 7+ Signature Type Cover Ice Blue

För en bekväm skrivupplevelse var som helst, kombinera Surface Pro Signature Type Cover med Surface Pro 7. Den är elegant och kompakt och har dessutom bakgrundsbelysta tangenter och en stor styrplatta.

Kompatibel med Surface Pro 7-, Surface Pro 3-, Surface Pro 4-, Surface Pro- (5:e gen.) och Surface Pro 6-enheter.

1 495 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: FFQ-00129 Kategorier: ,

Ett fullstort tangentbord

Skriv bekvämt på Surface Pro Signature Type Cover. Supertunt och kompakt, men det kan användas som ett traditionellt tangentbord för bärbara datorer, komplett med bakgrundsbelysta tangenter och en stor styrplatta i glas.

Oändligt justerbart

Arbeta på ditt sätt var du än är. Surface Pro Signature Type Cover är utformat för att du ska kunna använda det i praktiskt taget alla vinklar. Fäst det med ett klick och fäll ut stödet på Surface Pro 7 om du vill använda enheten som en bärbar dator.

Fingerprint

Utan fingerprint

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse