Microsoft Surface Go Type Cover Black

För bekvämt skrivande var som helst kan du parkoppla Surface Go Type Cover med Surface Go. Inkluderar en komplett, bakgrundsbelyst knappsats och en stor styrplatta.

999 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: KCN-00031 Kategori:

Upplev ett komplett tangentbord.

Skriv med självförtroende och navigera exakt med Surface Go Type Cover. Det är byggt med det bästa som Microsoft-tekniken har att erbjuda och har en komplett knappsats, bakgrundsbelysta tangenter, optimalt avstånd för en snabb och smidig skrivupplevelse och en stor styrplatta av glas.

Anpassar sig direkt

Surface Go Type Cover är unikt utformat för att anpassa sig till praktiskt taget alla vinklar, så att du kan arbeta bekvämt var du än är. Det är bara att klicka det på plats, så kan det användas på tre olika sätt: med Surface Go-stödet öppet som en bärbar dator, tillbakavikt som en surfplatta och stängt för att skydda skärmen och spara på batteriet.

En touch av lyx för varje uppgift

Surface Go Type Cover går bortom traditionella tangentbord för att ge en varm, elegant touch till vardagliga uppgifter. Tillverkat av Alcantara®, ett lyxmaterial från Italien som ger en jämn och mjuk känsla. Det är dessutom slitstarkt, fläcktåligt och lätt att torka av.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse