Tolerate Skärmskydd iPhone 13/13 Pro/14

Tolerate Skärmskydd är en högkvalitativ skärmskyddsfilm speciellt utformad för iPhone 13/13 Pro/14. Detta skärmskydd ger en oöverträffad skyddsnivå för din iPhone-skärm mot repor, sprickor och andra skador som kan uppstå i vardagen.

99 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: ED600197 Kategori:

Skärmskyddet är tillverkat av högkvalitativt, reptåligt glas som har en hårdhet på 9H. Detta gör att skärmskyddet kan motstå slag, stötar och repor från nycklar, mynt och andra föremål i din ficka eller väska. Den transparenta skärmen ger en kristallklar bildkvalitet och gör att du kan använda din iPhone på samma sätt som utan skärmskydd.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse