Microsoft Surface Arc Mouse grå

Microsoft Arc Mouse är designad för att passa din hand – och fälls ihop för att enkelt rymmas i väskan. Ansluts via Bluetooth. Finns nu i flera snygga färger för att matcha din stil.

999 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: FHD-00003 Kategorier: ,
Färg: Grå

Tunn, lätt och resklar

Microsoft Arc Mouse, den nya generationen av vår bästsäljande Arc Touch Mouse, har en rad förbättringar, däribland möjligheten att rulla både lod- och vågrätt. Ansluts via Bluetooth. Parkoppla på en gång med din Windows 10-dator när du aktiverar Swift Pair.

Tar inte upp plats under resan
Microsoft Arc Mouse får plats överallt utan att tynga ned som en traditionell mus. Fäll den bara platt och låt den glida ned i fickan eller väskan.

Intuitiv interaktion
Med Microsoft Arc Mouse kan du rulla både lod- och vägrätt för att navigera enklare och mer intuitivt.

Tunn modern design
Den är slät och mjuk att vidröra samt har utformats för att vila bekvämt i handen.

Starta och stäng av med ett knäpp
Böj upp Microsoft Arc Mouse för att starta den. Fäll ned den platt för att stänga av den.

Passar alla arbetsytor
Microsoft Arc Mouse är snygg och passar diskret in på din arbetsyta. Den är tunn, slät och mjuk att vidröra samt har utformats för att vila bekvämt i handen.

Äkta trådlös frihet
Ansluts via Bluetooth. Parkoppla på en gång med din Windows 10-dator när du aktiverar Swift Pair

Scroll to Top

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse