Microsoft Surface 127W Power Supply

Microsoft Surface 127W Power Supply ett pålitligt och effektivt tillbehör som ger högkvalitativ laddning av din Surface-enhet, vilket gör den till ett utmärkt val för proffs och privatpersoner som alltid är på språng.

1 499 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: USY-00004 Kategori:

Microsoft Surface 127W Power Supply är en kraftfull adapter designad för Microsoft Surface Pro, Surface Laptop och Surface Book. Det ger snabbladdningsmöjligheter för att hålla din enhet igång hela dagen. Med en elegant och kompakt design är den lätt att bära och förvara, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för både affärs- och personligt bruk.

Denna strömförsörjning har en magnetisk kontakt som enkelt fästs på din Surface-enhet, vilket säkerställer en säker och stabil anslutning. Den innehåller också en USB-port, så att du kan ladda en annan enhet samtidigt.

Surface 127W strömförsörjning kommer med en lång, löstagbar sladd som ger flexibilitet och bekvämlighet när du laddar din enhet. Den innehåller också en LED-indikator som visar laddningsstatusen för din Surface-enhet.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse