Apple EarPods med Lightning-kontakt

Till skillnad från vanliga, runda öronsnäckor utgår EarPods design från örats anatomi. Det gör att de sitter bekvämt i fler öron än någon annan hörlur.

Högtalarna i EarPods-lurarna har utvecklats för att maximera återgivningen och minimera ljudförlusten, så att du får så hög ljudkvalitet som möjligt.

EarPods har även en inbyggd fjärrkontroll så att du kan justera volymen, styra musik- och videouppspelningen samt ta emot och avsluta samtal med ett tryck på sladden.

209 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: MMTN2ZM/A Kategorier: ,

Viktiga egenskaper

Utformade av Apple

Djupare, fylligare bastoner

Bättre skydd mot svett och fukt

Styr musik- och videouppspelning

Ta emot och avsluta samtal

Detta ingår

EarPods med Lightning-kontakt

Teknisk info

Med fjärrkontroll och mikrofon

Systemkrav

Fungerar med alla enheter som har ett Lightning-uttag och stöder iOS 10 eller senare, till exempel iPod touch, iPad och iPhone.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse