Storlek: 256 GB
Typ: Cellular

iPad 10th gen 2022 256GB Wi-Fi + Cellular 10.9″

Utforska nya möjligheter med den banbrytande iPad 10th gen (2022) Wi-Fi. Med kraften hos Apples senaste teknik och prestanda i en lätt och slimmad design tar denna enhet din digitala upplevelse till nästa nivå.

7 789 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: MQ6T3KN/A Kategori:

Den imponerande 10.2-tums Retina-skärmen ger dig en kristallklar bild och levande färger som gör allt från att surfa på webben till att titta på filmer till en visuell fest för ögonen. Med stöd för Apple Pencil (säljs separat) kan du också släppa loss din kreativitet och skapa konstverk eller anteckningar med precision och elegans.

Med den kraftfulla A13 Bionic-chippet levererar iPad 10th gen blixtsnabb prestanda och smidig multitasking, vilket gör det till en pålitlig följeslagare för allt från arbete till underhållning. Oavsett om du redigerar dokument, spelar spel eller streamar video, kommer du att uppskatta den sömlösa upplevelsen som denna enhet erbjuder.

Dessutom ger den inbyggda Wi-Fi-funktionen dig snabb och pålitlig anslutning till internet, så att du kan surfa, strömma och ladda ner innehåll utan fördröjning.

Med iPad 10th gen (2022) Wi-Fi är dina digitala möjligheter obegränsade. Upplev innovation och prestanda i världsklass med denna fantastiska enhet från Apple.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse