Apple iPad 10th gen (2022) Wi-Fi + Cellular 10.9″ A14 Bionic 256GB Sil

Surfplattan har en stilren och elegant design i silver, som är tillverkad av högkvalitativt material och känns både robust och lätt att bära med dig. Med den senaste tekniken och imponerande funktioner är Apple iPad 10th gen (2022) Wi-Fi + Cellular 10.9″ A14 Bionic 256GB Silver ett utmärkt val för alla som söker en högpresterande surfplatta som kan hantera allt från underhållning till produktivitet.

8 699 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: MQ6T3KN/A Kategori:

Apple iPad 10th gen (2022) Wi-Fi + Cellular 10.9″ A14 Bionic 256GB Silver är den senaste generationen av Apples populära surfplattor. Den har en imponerande 10.9-tums Retina-skärm som ger skarpa och levande bilder med hög kontrast och precision. Med en kraftfull A14 Bionic-chip är denna surfplatta otroligt snabb och responsiv, vilket gör den idealisk för allt från att streama video till att spela spel och hantera arbetsuppgifter.

Med en lagringskapacitet på 256 GB kan du lagra en stor mängd filer, bilder, filmer och appar utan att behöva oroa dig för att det tar slut på lagringsutrymme. Surfplattan har också Wi-Fi och cellular-anslutning, vilket gör att du kan surfa på internet, titta på videor och arbeta på språng, var du än är.

iPad 10th gen (2022) har också en imponerande 12 MP bakre kamera och en 7 MP frontkamera som gör att du kan ta fantastiska bilder och videor i hög kvalitet, och delta i videosamtal med hög upplösning. Den har också en högtalare med hög kvalitet som ger kristallklart ljud.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse