EPSON WorkForce Pro WF-C879RDTWF

MFP RIPS-skrivare för företag

Skriv ut upp till 86 000 sidor i svartvitt och 50 000 sidor i färg utan avbrott, tack vare bläckförpackningar med superhög kapacitet

Med Epsons WorkForce Pro RIPS WF-C879R kan du skriva ut upp till 86 000 sidor i svartvitt och 50 000 sidor i färg utan att behöva byta förbrukningsmaterial¹. Den här otroligt pålitliga, multifunktionella bläckstråleskrivaren har vår banbrytande RIPS-teknik (Replaceable Ink Pack System) som erbjuder få användaråtgärder, mindre avfall och låg energiförbrukning.

Viktiga funktioner

  • Hög bläckkapacitet: Skriv ut upp till 86 000 sidor i svartvitt utan att byta förbrukningsartiklar1
  • Mindre avfall: Med bläckförpackningar med hög kapacitet minskas behovet av förbrukningsmaterial
  • Låg energiförbrukning: Epsons värmefria teknik använder ingen värme, vilket minskar energiförbrukningen
  • Kraftfull skanningskapacitet: Stöd för tunt papper och förbättrad skanningskvalitet
  • Fungerar med Epson Remote Services: Molnbaserad, avancerad felsökning av Epsons skrivare och multifunktionsskrivare

Artikelnr: C11CH35401BB Kategori:

Utskrifter med superhög kapacitet

Tack vare vår unika RIPS-teknik kan du skriva ut upp till 86 000 sidor i svartvitt eller 50 000 sidor i färg utan att behöva byta bläck.¹ Det innebär färre användaråtgärder, vilket ökar produktiviteten och minskar avfallet.

Värmefri Precision Core-teknik

Epson Heat-Free Technology kräver ingen värme för att värmas upp när enheten slås på eller aktiveras från viloläge, vilket minskar energiförbrukningen markant och därmed sparar pengar. Eftersom ingen uppvärmning krävs kan dessa enheter leverera första utskrift på endast 5,5 sekunder.

Förbättrad automatisk dokumentmatare (ADF)

Vår ADF erbjuder marknadsledande stöd för tunt papper med en kompakt, robust design och snabbare skanning med högre kvalitet.

Förbättra funktionaliteten med interna (EDA, EPA) och externa lösningar (OP)

Skaffa dig fullständig kontroll över dina utskrifter med Epsons och dess partners lösningar, vilka gör det möjligt att konfigurera enheter så att de uppfyller specifika och föränderliga verksamhetskrav.

Epson Print Admin Serverless (EPA Serverless)

Integrera smidigt WF-C879R-serien med säkerhets- och efterlevnadsregler samt regleringar utan att behöva bibehålla ett serversystem.

Epson Remote Services (ERS)

Vårt molnbaserade system för övervakning och hantering av enheter hjälper tjänsteleverantörer att utföra noggrann felsökning på distans, utan att kompromissa med säkerheten. Den inbyggda agenten i WF-C879R möjliggör smidig installation och användning.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse