EPSON WorkForce Pro WF-C579RD2TWF

Högeffektiv A4 RIPS -multienhet

Vår senaste A4 RIPS-multifunktionella enhet ger snabba hastigheter för utskrift, skanning och kopiering med ett mindre fotavtryck, låg total ägandekostnad och låg miljöpåverkan.

Öka företagets produktivitet med färre ingrepp, kort tid till första utskrift och säkra utskriftsregler och arbetsflödesprocesser, samtidigt som du sänker utskriftskostnaderna och minskar din miljöpåverkan. Hög bläckkapacitet på upp till 50 000 sidor i svart och 20 000 i färg, höga hastigheter för dubbelsidig skanning och en rad lösningar för arbetsflöden för företag gör skrivaren till ett kraftcentrum för kontor.

Viktiga funktioner

  • Kort tid till första utskrift: 4,8 sek i svart och 5,3 sek i färg från redoläget
  • Hög skanningshastighet: ADF för dubbelsidig skanning med single-pass 60 ipm
  • Minska din miljöpåverkan: Låg energiförbrukning minskar CO2-fotavtrycket, inga ozonutsläpp
  • Använd med ett brett utbud av lösningar: Programvara för hantering av utskrifter och skanning

Kontakta sales@team8.se för pris

Artikelnr: C11CG77401BR Kategori:

Låga driftskostnader

Hög bläckkapacitet minskar behovet att beställa och byta ut förbrukningsmaterial ofta, hjälper till att förutse utskriftskostnader och ger en konkurrenskraftig total ägandekostnad. Bläckstråleteknik med färre reservdelar sänker dessutom de dolda kostnaderna för service och ingrepp.

Hög produktivitet

En kort tid till första utskrift på 4,8 sek i svart och 5,3 sek i färg från redoläget, utskriftshastigheter på upp till 24 sid/min i färg och i svartvitt (ISO-tal) och en hög hastighet för dubbelsidig skanning på 60 ipm hjälper till att hålla produktiviteten uppe. En förbättrad hållbarhet på 240 000 sidor hjälper till att skriva ut mer under längre tid. En maximal papperskapacitet på 1 330 sidor betyder att mindre tid behöver läggas på papperspåfyllning.

Låg miljöpåverkan

Att vår bläckstråleteknik inte kräver värme snabbar inte bara upp utskrifterna, utan bidrar också till att minska miljöpåverkan från utskrift genom att vara en energisnål lösning med mindre förbrukningsmaterial. Den höga bläckkapaciteten innebär mindre slöseri, och du slipper oroa dig för tonerdamm och ozonutsläpp.

Konstruerad för företag

Den är kompatibel med ett brett utbud av lösningar. Öka produktiviteten och övervaka skrivaranvändningen med serverbaserade Epson Print Admin; kontrollera, analysera och hantera skrivarparken med Epson Device Admin; eller hantera avancerade funktioner för skanning med ett knapptryck med Document Capture Pro. Dra nytta av våra partnerlösningar som Nuance, PaperCut och Y Soft som kan anpassas efter specifika verksamhetsbehov.

Scroll to Top
small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse