EPSON WorkForce Enterprise WF-C20600

Miljömedveten snabb MFP

Skriv ut upp till 100 000 sidor i svartvitt eller 50 000 i färg utan att fylla på förbrukningsmaterial. Den här pålitliga och lättunderhållna 4-i-1-enheten² erbjuder snabb prestanda, överlägsen bildkvalitet och markanta hållbarhetsfördelar jämfört med laserskrivare.

Viktiga funktioner

  • Snabbare prestanda: Snabb tid till första kopia: 5,6 sekunder och utskriftshastigheter på upp till 60 sid/min
  • Hög bläckkapacitet: Användare kan skriva ut upp till 100 000 sidor i svartvitt eller 50 000 i färg utan att byta bläck¹
  • Förbättrade efterbehandlingsfunktioner: Alternativ för avancerad efterbehandling såsom häftning och hålslagning
  • Kraftfull skanningskapacitet: Stöd för tunt papper och förbättrad skanningskvalitet
  • Fungerar med Epson Remote Services: Molnbaserad avancerad diagnostik för Epsons skrivare och flerfunktionsskrivare

Kontakta sales@team8.se för pris

Artikelnr: C11CH86401 Kategori:

Överlägsen kvalitet vid höga hastigheter

WorkForce Enterprise WF-C20600 levererar överlägsen bildkvalitet vid utskriftshastigheter upp till 60 sid/min samt endast 5,6 sekunder tills första kopian kommer ut.

Fenomenal bläckkapacitet

Skriv ut upp till 100 000 sidor i svartvitt eller 50 000 i färg utan att byta bläck.¹ Det innebär att ännu färre ingrepp behövs av användarna. Eftersom färre förbrukningsartiklar används minskar även mängden avfall. Tack vare låg energiförbrukning minskas den övergripande miljöpåverkan drastiskt.

Robust, avancerad efterbehandling

Den här enheten erbjuder avancerade efterbehandlingsalternativ såsom häftning och hålslagning. Den har även en hög papperskapacitet på upp till 5 350 sidor, vilket ytterligare ökar produktiviteten.

Värmefri teknik

Epson Heat-Free Precision Core-tekniken kräver inte någon värme för uppvärmning när enheten sätts på eller aktiveras från viloläget. Det här minskar energiförbrukningen markant. Det innebär också att Epsons värmefria bläckstråleskrivare kan leverera den första kopian på enastående kort tid jämfört med laserteknik.

Avancerad kompabilitet med programvarulösningar

Det går att integrera många olika programvarulösningar med befintlig IT-infrastruktur för att förbättra effektiviteten. Det här innefattar Epsons nya Epson Remote Services (ERS) som erbjuder ett molnbaserat enhetsövervaknings- och hanteringssystem med avancerad fjärrdiagnostik för Epsons företagsprodukter.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse