Mobilpaket
Samsung Galaxy S20+ 5G
Enterprise Edition
128 GB Cosmic black
399 kr/mån exkl. moms

Galaxy S20 kameran som gör det möjligt att fånga hela din värld och upptäcka detaljerna som du tidigare missade, på både bild och film. Revolutionerande 30x zoom låter dig inte begränsas av avstånd, med 64MP fångar du de unika detaljerna och med Samsungs mest ljuskänsliga kamera fångar du det som ligger dolt i mörkret. Kombinationen av Samsungs mest kraftfulla processor och större batteri ger dig snabbheten du behöver och uthålligheten för att räcka hela dagen.

Detta ingår med Team8 Finans hyra 24 mån:
  • Allriskförsäkring med 500 kr självrisk/skada
  • Swap24 (24h utbytestjänst)
  • 24 månaders garanti
  • Service och support via www.team8.se
  • Skärmskydd inklusive montage

399 kr/mån exkl. moms

Kan restnoteras

199 kr
995 kr

Kan restnoteras

Kan restnoteras

Betala direkt eller via Finansavtal

Med finansavtal betalar du inget för produkten idag utan tecknar dig då för en månadskostnad. Den stora fördelen är att du får en allriskförsäkring och betalar endast självrisk vid en eventuell skada. Exklusive Swap24.

Spara som favorit
Artikelnr: mst-SM-G986BZKDEED Kategorier: , , ,

Video med högst upplösning hittills på en mobil

Samsung har revolutionerat upplösningsnivån för mobilvideo, från 4K ända till 8K. Det är 4 gånger högre än UHD och 16 gånger högre än Full HD. Den här nivån håller till och med för bioduken.

Med den större bildsensorn och stabilisatorn som motverkar kamerarörelser, blir dina bildsekvenser stabila och sköna att titta på.

Kraften är på hela tiden

Samsungs batterier har stor kapacitet – upp till 4500mAh. Men de är också intelligenta och anpassar sig efter dina mobilvanor. På så vis sparar de energi och räcker längre på en enda laddning.

Plats för upp till 750 000 bilder

Lagringsutrymmet i Galaxy S20, S20+ och S20 Ultra är anpassat till den kraftfulla kameran, så att du får plats med alla högupplösta bilder och videor. Du kan enkelt expandera minnet med ett microSD-kort för totalt upp till 1,5TB.

Samsung har uppgraderat sitt säkerhetssystem så att du får behålla det som är ditt

Samsungs processor är utvecklad för säkerhet. Den skyddar PIN-koder, lösenord, upplåsningsmönster och Blockchain Private Key. Med säkerhetsplattformen Samsung Knox är varje lager i din mobil skyddad, från hårdvaran till mjukvaran.

Storlek

128 GB

Scroll to Top
small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse