Mobilpaket
iPhone 13 Pro 256 GB
649kr/mån exkl. moms

Detta ingår med Team8 Finans hyra 24 mån:
  • Allriskförsäkring med självrisk från 500 kr/skada
  • Swap24 (24h utbytestjänst)
  • 12 månaders garanti
  • Service och support via www.team8.se
  • Skärmskydd inklusive montage

iPhone 13 Pro är en 6,1” stor mobil och innehåller ett avancerat kamerasystem som hjälper dig att ta skarpa bilder oavsett ljus. Det nya A15 Bionic-chippet är det snabbaste någonsin och perfekt för dig som gillar att streama film på mobilen.

649 kr/mån exkl. moms

Kan restnoteras

10999 kr
995 kr
249 kr

Kan restnoteras

50 kr

Kan restnoteras

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: mst-MLVE3QN/A Kategorier: ,
Scroll to Top

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse