Datorpaket – Microsoft Surface Pro 10 Core Ultra 5 8GB 256GB Platinum

Microsoft Surface Pro 10 Core Ultra 5 kombinerar kraften av en högpresterande laptop med flexibiliteten av en surfplatta, allt i en elegant och bärbar design. Denna enhet är idealisk för professionella, kreativa och studenter som behöver en pålitlig och mångsidig lösning för alla sina digitala behov.

Vad innebär finansavtalet?

Finansavtalet är ett hyresavtal med en avtalstid på 36 månader. Ingen försäkring ingår i priset men Microsoft erbjuder en garantitid på 24 månader och Apple 12 månader.

Efter 36 månader så kan man välja på att returnera datorn till Team8 eller lösa ut datorn för marknadsvärdet. Vid eventuella skador vid retur  debiteras kunden. Registrera din skada på https://team8.se/support/nytt-servicearende/.

529 kr/mån

Kan restnoteras

1 699 kr

Kan restnoteras

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: dst-ZDR-00005 Kategori:

Förhöj din digitala upplevelse med Microsoft Surface Pro 10. Utrustad med en kraftfull Core Ultra 5-processor, 8GB RAM och en 256GB SSD, levererar denna mångsidiga enhet både som en kraftfull laptop och en flexibel surfplatta. Den eleganta platinum-finishen kombinerar prestanda och stil i ett imponerande paket.

Kraft och Prestanda Surface Pro 10 är utrustad med den senaste Core Ultra 5-processorn, vilket gör den perfekt för allt från intensiva arbetsuppgifter till kreativt skapande. Oavsett om du redigerar videor, kör tunga applikationer eller multitaskar mellan olika program, garanterar denna enhet en smidig och snabb upplevelse.

Flexibel Design Med sin innovativa design kan Surface Pro 10 enkelt växla mellan att vara en kraftfull laptop och en praktisk surfplatta. Det avtagbara tangentbordet och den inbyggda kickstanden ger dig friheten att arbeta och spela på ditt sätt, var som helst. Den eleganta platinum-finishen ger en sofistikerad touch till ditt dagliga arbete.

Fantastisk Skärm Upplev levande bilder på den högupplösta PixelSense™-skärmen. Med stöd för pekskärm och Surface Pen (säljs separat) kan du rita, skriva och skapa med precision och enkelhet. Skärmen är designad för att ge klarhet och färgdjup som gör varje bild och video levande.

Produktivitet och Lagring Med 8GB RAM och en snabb 256GB SSD får du både hastighet och utrymme för alla dina behov. Program och filer laddas snabbt, vilket gör att du kan arbeta mer effektivt och hålla produktiviteten på topp. SSD-lagringen säkerställer att dina data är säkra och lättåtkomliga.

Användarvänlighet och Säkerhet Surface Pro 10 körs på Windows 11, vilket ger en modern och intuitiv användarupplevelse. Inbyggda säkerhetsfunktioner och ansiktsigenkänning med Windows Hello skyddar din enhet och data. Med ett brett utbud av appar och tjänster kan du anpassa din enhet för att passa dina behov perfekt.

Anslutningsmöjligheter och Batteritid Med en mångfald av portar, inklusive USB-C, USB-A och Surface Connect, kan du ansluta alla dina tillbehör och externa enheter med lätthet. Den långvariga batteritiden säkerställer att du kan arbeta och spela hela dagen utan avbrott.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse