Datorpaket – Microsoft Surface Laptop 6 Core Ultra 5 8GB 256GB platinum

Microsoft Surface Laptop 6 Core Ultra 5 är den perfekta kombinationen av kraft, elegans och bärbarhet. Denna laptop är designad för den moderna användaren som kräver hög prestanda och stil i ett kompakt format. Oavsett om du jobbar, skapar eller underhålls, levererar Surface Laptop 6 en överlägsen upplevelse varje gång.

Vad innebär finansavtalet?

Finansavtalet är ett hyresavtal med en avtalstid på 36 månader. Ingen försäkring ingår i priset men Microsoft erbjuder en garantitid på 24 månader och Apple 12 månader.

Efter 36 månader så kan man välja på att returnera datorn till Team8 eller lösa ut datorn för marknadsvärdet. Vid eventuella skador vid retur  debiteras kunden. Registrera din skada på https://team8.se/support/nytt-servicearende/.

489 kr/mån

Kan restnoteras

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: dst-ZJN-00013 Kategori:

Upptäck en ny standard av prestanda och stil med Microsoft Surface Laptop 6. Utrustad med den kraftfulla Core Ultra 5-processorn, 8GB RAM och en 256GB SSD, erbjuder denna eleganta laptop en oöverträffad användarupplevelse som kombinerar hastighet, pålitlighet och skönhet.

Prestanda och Kraft Surface Laptop 6 drivs av den senaste Core Ultra 5-processorn, vilket ger dig kraften att hantera krävande uppgifter med lätthet. Oavsett om du redigerar högupplösta bilder, streamar videor, eller kör flera applikationer samtidigt, levererar denna laptop en smidig och responsiv prestanda.

Elegant Design Med en tunn och lätt design i en elegant platinum-finish, är Surface Laptop 6 inte bara kraftfull, utan också vacker att se på. Denna laptop är designad för att imponera, både i styrelserummet och på caféet. Det högkvalitativa hantverket och de rena linjerna gör den till en fröjd att använda och bära med sig.

Imponerande Skärm Njut av kristallklara bilder på den fantastiska PixelSense™-skärmen. Med hög upplösning och levande färger är varje bild och video en upplevelse. Den responsiva pekskärmen gör det dessutom enkelt att navigera och interagera med dina favoritappar och spel.

Förbättrad Produktivitet Med 8GB RAM och en snabb 256GB SSD, har du gott om utrymme och minne för alla dina filer, dokument och program. Starttider och filöverföringar går blixtsnabbt, vilket gör att du kan hålla tempot uppe hela dagen.

Användarvänlighet och Säkerhet Surface Laptop 6 kommer med Windows 11, vilket ger dig en sömlös och modern användarupplevelse. Med inbyggda säkerhetsfunktioner och Windows Hello ansiktsigenkänning, kan du känna dig trygg i att dina data är skyddade.

Hållbarhet och Anslutningsmöjligheter Den robusta konstruktionen och långa batteritiden säkerställer att din Surface Laptop 6 klarar av dagens utmaningar, oavsett var du befinner dig. Med ett brett utbud av portar, inklusive USB-C, USB-A och Surface Connect, har du flexibiliteten att ansluta alla dina favorittillbehör.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse