Färg: Grå
Storlek: 512 GB

Samsung Galaxy S24 Plus 512GB Marble Gray

Samsung Galaxy S24 Plus tar dig med på en resa in i framtiden med banbrytande teknologi och imponerande prestanda. Upplev en ny nivå av innovation och användarvänlighet med denna toppmoderna smartphone från Samsung.

12 199 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: SM-S926BZAGEUB Kategorier: ,

Specifikation

  • 6,7-tums 120 Hz FHD+ Dynamic AMOLED-skärm
  • Bakre kameror: 50+10+12 MP, OIS
  • Främre kamera: 12 MP
  • Galaxy AI ger en ännu smartare smartphone
  • Nightography – ta fantastiska bilder även i svag belysning
  • Lång batteritid – 4900 mAh-batteri med optimerad strömförbrukning
  • Exynos 2400-processor ger utmärkt prestanda

Beskrivning

Kraftfull Prestanda: Med en kraftfull processor och avancerad teknik levererar Samsung Galaxy S24 Plus oöverträffad prestanda. Oavsett om du spelar spel, strömmar video eller multitaskar, så kommer du att uppskatta dess blixtsnabba respons och smidiga användarupplevelse.

Imponerande Skärm: Fånga varje detalj med den imponerande skärmen på Samsung Galaxy S24 Plus. Den stora och levande AMOLED-skärmen ger en fantastisk upplevelse när du tittar på filmer, spelar spel eller bläddrar genom dina favoritappar.

Professionell Kamera: Fånga ögonblicken i fantastisk detalj med Samsung Galaxy S24 Plus’ professionella kamera. Med flera kameror på baksidan kan du ta otroliga foton och skapa minnen som varar livet ut. Oavsett om det är vid dag eller natt, levererar kameran skarpa och klara bilder varje gång.

Långvarigt Batteri: Med Samsung Galaxy S24 Plus behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut mitt i dagen. Det kraftfulla batteriet ger dig lång batteritid, så att du kan fortsätta att använda din telefon utan avbrott.

Säkerhet och Sekretess: Din säkerhet och sekretess är av högsta prioritet med Samsung Galaxy S24 Plus. Med avancerade säkerhetsfunktioner som ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsare kan du vara säker på att dina personliga uppgifter förblir skyddade.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse