Samsung Galaxy S24 128GB Svart Enterprise

Samsung Galaxy S24 tar dig med på en spännande resa in i framtiden med sin banbrytande teknologi och eleganta design. Upplev innovation i sin renaste form med denna avancerade smartphone från Samsung.

9 397 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: SM-S921BZKDEEB Kategorier: ,

Specifikation

  • 6,2-tums 120 Hz FHD+ Dynamic AMOLED-skärm
  • Bakre kameror: 50+10+12 MP, OIS
  • Främre kamera: 12 MP
  • Galaxy AI ger en ännu smartare smartphone
  • Nightography – ta fantastiska bilder även i svag belysning
  • Lång batteritid – 4000 mAh-batteri med optimerad strömförbrukning
  • Exynos 2400-processor ger utmärkt prestanda

Beskrivning

Förstklassig Prestanda: Samsung Galaxy S24 imponerar med sin kraftfulla processor och avancerade teknologi som ger en sömlös och responsiv användarupplevelse. Oavsett om du spelar spel, streamar video eller arbetar med flera appar samtidigt, så kommer denna telefon att hålla jämna steg med dina krav.

Fantastisk Skärm: Njut av varje ögonblick på den imponerande skärmen på Samsung Galaxy S24. Den stora och kristallklara skärmen ger en uppslukande visuell upplevelse som tar underhållning och produktivitet till nya höjder.

Avancerad Kamerateknik: Fånga världen omkring dig med precision och detaljrikedom med Samsung Galaxy S24’s avancerade kamerafunktioner. Med flera linser på baksidan kan du ta fängslande foton och skapa minnen som varar livet ut.

Långvarig Batteritid: Med Samsung Galaxy S24 behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut mitt i dagen. Den långvariga batteritiden ger dig möjlighet att använda din telefon hela dagen utan att behöva ladda.

Säkerhet och Integritet: Din säkerhet och integritet är av högsta prioritet med Samsung Galaxy S24. Med avancerade säkerhetsfunktioner som ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsare kan du vara trygg med att dina personuppgifter förblir skyddade.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse