Färg: Vit
Storlek: 128 GB

Samsung Galaxy S22 128GB Vit

S22 är den minsta i serien med en 6,6-tumsskärm med en Full HD+-upplösning. Designen är nätt och snygg och de minimala ramarna smälter symmetriskt in i de polerade kanterna för en generös och balanserad skärm.

  • Tre kameror i proffsklass
  • Kraftfullt 24h+ batteri
  • Vår snabbaste Galaxy hittills – 4nm processor
  • Stor, ljusstark skärm

7 799 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit

Betala direkt eller via Finansavtal

Med finansavtal betalar du inget för produkten idag utan tecknar dig då för en månadskostnad. Den stora fördelen är att du får en allriskförsäkring och betalar endast självrisk vid en eventuell skada. Exklusive Swap24.

  • Betalningsalternativ *

Artikelnr: SM-S901BZWDEUB Kategorier: , , ,

Den snabbaste processorn på 4nm gör att allt flyter smidigt och batteriet anpassar sig på ett intelligent sätt efter hur du använder din mobil och räcker längre än 24 timmar.

Du behöver inte oroa dig när du plockar upp en tappad mobil med Corning® Gorilla® Glass Victus®+ på fram- och baksidan. Mobilen är inbäddad i polerat och skyddande Armor Aluminium, och med IP68-klassificeringen står den även emot vattenstänk.25

Kamerans teknik har verkligen förbättrats och med Samsungs största och mest ljuskänsliga sensor någonsin lyser upp natten och skapar fantastiska videor och bilder. Filma och fota när du vill under dygnet, med magiska resultat som blir minnen för livet. De trippla bakkamerorna och selfiekameran kommer med nya hård- och mjukvarulösningar som får dig att snabbt fylla ditt galleri med delningsbara bilder och filmer. Det bästa händer när det är mörkt – fånga det med de episka uppdateringarna i vår proffskamera. Den stora pixelsensorn förstorar pixlarna för att släppa in mer ljus, samtidigt som Super Clear Glass tonar ner reflektioner i linsen – allt för att dina nattbilder och filmer ska vara nästan lika skarpa som på dagen. Inspirationen väntar inte på det perfekta ljuset – det behöver du inte heller. Automatisk bildhastighet som matchar bildhastighet per sekund och omgivningen, tillsammans med Super Night Solution som rensar upp brus i varje bildruta, levererar högkvalitativa och levande klipp oavsett om du befinner dig under stjärnorna eller solen. Det största klivet i Samsungs videoteknologi hittills.

Färg

Vit

Storlek

128 GB

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse