Samsung Galaxy S21+ 5G 128GB Dual-SIM Phantom silver

Säg hej till Galaxy S21+ 5G. Utformad för att revolutionera video och fotografi med mer än cinematisk 8K-upplösning så att du kan ta episka stillbilder direkt från video. Den har allt i två storlekar: 64 MP, vårt snabbaste chipset och ett massivt batteri som räcker hela dagen. Livet blev just episkt.

8999 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: SM-G996BZSDEUB Kategorier: ,
Färg: Silver
Storlek: 128 GB
  • 120Hz-skärmen revolutionerar känslan
    Vår smidigaste skrollningsfunktion som håller jämna steg med alla dina flöden. Den här skärmen är otroligt responsiv och levererar sömlösa övergångar och optimerar uppdateringshastigheten vad du än gör.
  • DYNAMIC AMOLED 2X
    Otroligt ljus, levande och smidig – skärmen kommer med en imponerande färgstark och klar bildåtergivning, för att ge dig en ännu bättre upplevelse av allt du kollar på. Även i riktigt starkt solljus.
  • Eye Comfort-skydd
    Ditt nästa filmmaraton blev precis mysigare. Galaxy S21 5G och S21+ 5G reducerar skadligt blått ljus på kvällen så att du kan strecktitta på dina favoritprogram med en behaglig känsla.

Vid de där “åh nej!”-ögonblicken levererar Gorilla Glass Victus™ ett skydd mot repor och skador som ger den det tåligaste glaset av alla Samsungs smartphones

Scroll to Top
small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse