iPhone 11 256 GB (PRODUCT) red

Ett nytt dubbelkamerasystem fångar mer av det du ser. Det snabbaste chippet någonsin i en smart­phone och ett batteri som räcker hela dagen hjälper dig att göra mer. Och ladda mindre. Med den bästa video­kvaliteten i en smart­phone ser dina minnen dessutom bättre ut än någonsin.

8999 kr

Kan restnoteras

Betala direkt eller via Finansavtal

Med finansavtal betalar du inget för produkten idag utan tecknar dig då för en månadskostnad. Den stora fördelen är att du får en allriskförsäkring och betalar endast självrisk vid en eventuell skada. Exklusive Swap24.

Spara som favorit
Artikelnr: MWM92QN/A Kategorier: , ,
Färg: Röd
Storlek: 256 GB

Ett helt nytt system med dubbla kameror.

Vidga dina vyer från vidvinkel till ultravidvinkel. Det omgjorda gränssnittet använder den nya kameran med ultravidvinkel för att visa vad som händer utanför bild – och låter dig ta in det i bilden. Filma och redigera videor lika enkelt som du redigerar bilder. Det här är världens mest populära kamera – nu med helt nya perspektiv.

Nyhet. Nattläge.

Att fotografera på kvällen är inte längre att famla i mörkret. Nattläge är en ny funktion som aktiveras auto­matiskt och ger fantastiska mörkerbilder som inte liknar någonting du sett förut. Det behövs ingen blixt, färgerna blir mer verklighetstrogna och bilderna blir ljusare.

Gjord för att klara spill och stänk.

Glaset på fram- och baksidan har förstärkts genom en dubbel jonbytesprocess. iPhone 11 är vattentålig ner till 2 meter i upp till 30 minuter – dubbla djupet jämfört med iPhone XR.

Liquid Retina lcd.

Den heltäckande skärmen med naturtrogna färger gör att allting ser fantastiskt ut. True Tone justerar vitbalansen så att den matchar ljuset runt omkring dig.

Hårdvaran och mjukvaran arbetar tillsammans för att få ut mesta möjliga ur batteriet. Och tack vare möjligheten att snabbladda kan du ladda upp den på kortare tid.

Både iPhone 11 och iPhone 11 Pro har det snabbaste chippet någonsin i en smart­phone.

A13 Bionic-chippet är så kraftfullt att allt du gör går snabbt och smidigt. Det arbetar också så energi­effektivt som möjligt, så att batteriet räcker längre. Faktum är att A13 Bionic-chippet är så avancerat att det ligger flera år före de andra i utvecklingen.

Scroll to Top
small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse