Apple AirPods with Wireless Charging Case – 2nd Generation

1899 kr

Spara som favorit
Artikelnr: MRXJ2ZM/AAPP Kategori:

Automagiskt.

Nya AirPods med trådlöst laddningsetui ger en helt ny upplevelse av trådlösa hörlurar. Så fort du tar upp dem ur etuiet är de redo att användas med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Efter ett enda tryck, ställer AirPods in allt. En lätt magisk känsla. De slår på automatiskt och är alltid anslutna. AirPods känner av när du har dem i öronen och pausar när du tar ut dem.

När du vill justera volymen, byta låt, ringa ett samtal eller få en färdbeskrivning säger du bara ”Hej Siri” och talar om vad du vill. Du kan välja att använda bägge AirPods eller bara en, och när du lyssnar på musik eller poddar kan du sätta igång uppspelningen eller hoppa framåt med ett dubbeltryck.

Ladda dina AirPods snabbt och enkelt med det trådlösa laddningsetuiet. Lägg bara etuiet på en Qi-kompatibel laddningsplatta och låt det laddas upp. Lysdioden på etuiets framsida indikerar att dina AirPods håller på att laddas. När du inte har tillgång till en laddningsplatta kan du ladda via Lightning-kontakten istället.

AirPods ger fem timmars lyssning1 och tre timmars samtalstid på en enda laddning.2 Och tack vare det trådlösa laddningsetuiet kan du använda dem ännu längre – etuiet ger flera extra laddningar och en total lyssningstid på över 24 timmar.3 Behöver du ladda lurarna snabbt? 15 minuter i laddningsetuiet räcker till tre timmars lyssning4 eller två timmars samtalstid.5

AirPods drivs av Apples nya H1-chip och är utrustade med optiska sensorer och rörelseaccelerometrar som känner av när du har dem i öronen. Oavsett om du använder bägge AirPods eller bara en så leder H1-chippet automatiskt om ljudet och aktiverar mikrofonen. När du pratar i telefon, eller med Siri, arbetar en röstaccelerometer tillsammans med strålformande mikrofoner för att filtrera bort bakgrundsljud och fokusera på din röst.

Bluetooth

Trådlöst

Vikt

AirPods (vardera): 4 g

Laddningsetui: 40 g

Mått

AirPods (vardera): 16,5 × 18,0 × 40,5 mm

Trådlöst laddningsetui: 44,3 × 21,3 × 53,5 mm

Anslutningar

AirPods: Bluetooth

Trådlöst laddningsetui: Laddar via en trådlös (Qi-kompatibel) laddningsplatta eller via Lightning-kontakten

Hjälpmedel

Funktionen Hör allt

AirPods-sensorer (vardera):

Två strålformande mikrofoner

Två optiska sensorer

Rörelseaccelerometer

Röstaccelerometer

Scroll to Top
small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse