Jabra PanaCast 50 – komplett paket

Ett komplett paket för att få din Jabara PanaCast att fungera. Välj vad du vill ska ingå i paketet.

Komplett paket

395 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: paket-8200-231 Kategori:

PanaCast 50 är en videobar som har exceptionell 180-graders bild och en revolutionerande ljudlösning för givande och produktiva möten. PanaCast 50 har tre stycken videolinser på 13 megapixel där den AI-drivna mjukvaran alltid visar det som händer i mötet på ett intelligent sätt.

Den har två rejäla högtalare som gör att du alltid hör dina mötesdeltagare tydligt. Självklart stödjer den alla stora mötesplattformar som Microsoft Teams, Zoom samt är certifierad för Teams Rooms- och Zoom Rooms-system.

PanaCast 50 är plug-and-play, lika smidig att använda vid första användning som om ett halvår. Så fort installationen är klar är det bara för ditt team att kliva in och ansluta sin dator, de kan vara säkra på att den fungerar med vilket plattform de än använder. Det finns också en valbar fjärrkontroll, som låter dem styra enheten utan att behöva lämna stolen.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse