Jabra Evolve 40 UC stereo

Professionellt headset för ökad produktivitet och fantastiskt ljud för samtal och musik

  • Stanna i din koncentrations-zon och undvik avbrott
  • Hitta inspirationen mellan samtalen
  • Flexibel anslutning

999 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: 6399-829-209 Kategori:

Upptagetindikator

Upptagetindikatorn slår på sig automatiskt under ett samtal för att visa andra att personen är upptagen. Användare kan även aktivera den manuellt för att visa att de inte vill bli störda.

Passiv bullerdämpning

Högfrekvent buller som t.ex. röster försvinner bara genom att du har headsetet på dig – allt tack vare de specialdesignade öronkuddarna. Vi kallar detta “passiv bullerdämpning”.

Jabra Intelligent Call Transfer.

Överför enkelt dina Lync- och Skype för Business-samtal från datorn till smarttelefonen med hjälp av “Jabra Intelligent Call Transfer (JICT)”. Perfekt när du måste lämna kontoret eller skrivbordet.

Läs mer om Jabra Intelligent Call Transfer.

3,5 mm-kontakt för bättre anslutningsmöjligheter

Med 3,5 mm-kontakten kan du ansluta till din personliga enhet – som en smarttelefon eller surfplatta – för att arbeta eller lyssna på musik var du än är.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse