Skärmstorlek: 14,4"
  • 14,4"
Processor: Core i7
RAM: 16 GB
Minne: 256 GB

Surface Laptop Studio 14,4″ I7 16 GB 256 GB SSD

Microsofts nya Surface Laptop Studio skiljer sig markant från tidigare Surface-datorer.

Den tydligaste skillnaden är skärmen som med hjälp av ett extra flexibelt gångjärn kan justeras på flera olika sätt. Surface Laptop Studio kan alltså användas i tre olika lägen.

Arbeta hur du vill, oavsett om du kompilerar kod på en kraftfull dator för företag, multitasking medan du är dockad på en perfekt vinklad scen eller skissar idéer i en kraftfull och kreativ studio.

Bygg appar, redigera videor, rendera animeringar  och njut av smidiga spelupplevelser på ett effektivt sätt. Utveckla dina idéer med kraftfulla tvåkärniga processorer och otrolig grafik.  Håll huvudet kallt vid hög belastning, tack vare passiva kylningssystem och branschledande termisk utformning.

25 043 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: ADI-00033 Kategorier: , Etikett:

 

Skärmstorlek

14,4"

Processor

Core i7

RAM

16 GB

Minne

256 GB

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse