Microsoft Surface Laptop 5 för företag (Platinum) Core i7 8GB 512GB 15

Microsoft Surface Laptop 5 är en kraftfull och pålitlig bärbar dator som är perfekt för företagsanvändare som behöver hög prestanda och produktivitet. Med imponerande funktioner som hög hastighet, stor kapacitet, imponerande skärm och lång batteritid är detta en imponerande dator som kommer att göra dig produktiv och effektiv oavsett var du är.

17 699 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: RFI-00013 Kategorier: ,

Microsoft Surface Laptop 5 för företag i Platinum är en kraftfull och elegant bärbar dator som är utformad för att möta behoven hos företagsanvändare som behöver hög prestanda och produktivitet i sin dagliga arbetsrutin. Denna modell drivs av en kraftfull Intel Core i7-processor med upp till 4,0 GHz hastighet och har 8 GB RAM, vilket gör att du kan köra flera program och multitaska utan att datorn blir långsam eller upplever fördröjningar.

Med en generös lagringskapacitet på 512 GB har du gott om utrymme för att lagra dina filer, program och data på ett säkert sätt. Dessutom har Surface Laptop 5 en 15-tums PixelSense-skärm med en imponerande upplösning på 2496 x 1664, vilket ger dig en levande och skarp visuell upplevelse. Skärmen är också en pekskärm, vilket gör det enkelt att navigera mellan program och applikationer.

Datorn har en imponerande batteritid på upp till 14,5 timmar, vilket gör att du kan arbeta hela dagen utan att behöva oroa dig för att ansluta till en strömkälla. Den har också andra praktiska funktioner som en fingeravtrycksläsare för att öka säkerheten och en högkvalitativ HD-webbkamera för videochattar och möten på distans.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse