Microsoft Surface Laptop 5 för företag (Platinum) Core i5 16GB 512GB 1

Microsoft Surface Laptop 5 en högpresterande och pålitlig bärbar dator som är perfekt för företagsanvändare som behöver en kraftfull dator för att utföra sitt arbete på ett effektivt och bekvämt sätt.

17 799 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: R8P-00013 Kategorier: ,

Microsoft Surface Laptop 5 är en kraftfull bärbar dator som är utformad för att möta behoven hos företagsanvändare som kräver prestanda och produktivitet i sin dagliga arbetsrutin. Den här modellen levereras i en elegant Platinum-finish och drivs av en kraftfull Intel Core i5-processor med en hastighet på upp till 4,2 GHz, vilket ger snabb och smidig prestanda för allt från grundläggande arbete till avancerade beräkningar.

Datorn har en generös lagringskapacitet på 512 GB som ger tillräckligt med utrymme för att lagra alla dina filer, program och data på ett säkert sätt. Dessutom har den 16 GB RAM, vilket gör det möjligt att köra flera program och multitaska utan att oroa sig för att datorn blir långsam eller att det uppstår fördröjningar.

Surface Laptop 5 har en 13,5-tums PixelSense-skärm med en upplösning på 2256 x 1504, som levererar skarpa, klara och levande bilder som är lätt att se även i starkt ljus. Skärmen är också pekskärm, vilket gör det enkelt att navigera mellan program och applikationer, samtidigt som det ger en smidig interaktion.

Datorn har också andra praktiska funktioner, inklusive en batteritid på upp till 19 timmar, vilket gör att du kan arbeta hela dagen utan att behöva oroa dig för att ansluta till ett eluttag. Den är också utrustad med en fingeravtrycksläsare för att öka säkerheten och göra det enkelt att logga in på datorn utan att behöva använda lösenord.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse