Microsoft Surface Laptop 5 för företag (Black) Core i7 8GB 512GB 15″

Microsoft Surface Laptop 5 en högpresterande och pålitlig bärbar dator som levererar hög prestanda och produktivitet för företagsanvändare. Med imponerande funktioner som hög hastighet, stor kapacitet, imponerande skärm och lång batteritid är detta en imponerande dator som kommer att göra dig produktiv och effektiv oavsett var du är.

17 799 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: RFI-00036 Kategorier: ,

Microsoft Surface Laptop 5 för företag i Black är en imponerande bärbar dator med hög prestanda och stilren design som är utformad för att möta behoven hos företagsanvändare som kräver hög prestanda och kraftfull produktivitet.

Denna modell är utrustad med en snabb Intel Core i7-processor, som kan nå hastigheter på upp till 4,0 GHz. Tillsammans med 8 GB RAM och en lagringskapacitet på 512 GB, är denna dator den perfekta kombinationen av kraftfull prestanda och stor kapacitet.

Dess 15-tums PixelSense-skärm med en upplösning på 2496 x 1664 ger dig en imponerande visuell upplevelse, oavsett om du arbetar med dokument, gör presentationer eller tittar på multimedia. Skärmen har också en touchfunktion, vilket gör det enkelt att navigera mellan applikationer och program.

Dessutom har Surface Laptop 5 en batteritid på upp till 14,5 timmar, så du kan arbeta hela dagen utan att behöva oroa dig för att ansluta till en strömkälla. Datorn har också andra funktioner som en fingeravtrycksläsare för att öka säkerheten och en högkvalitativ HD-webbkamera för videochattar och möten på distans.

Designen på denna bärbara dator är också imponerande. Den är tillverkad av en högkvalitativ aluminiumlegering som gör den både tålig och lätt. Den tunna och eleganta profilen gör den enkel att bära med dig, oavsett vart du går.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse