Microsoft Surface Laptop 5 för företag (Black) Core i7 16GB 512GB 15″

Microsoft Surface Laptop 5 för företag i svart med en kraftfull Intel Core i7-processor är den perfekta bärbara datorn för företagsanvändare som behöver en högpresterande och pålitlig enhet. Med en imponerande 16 GB RAM och en stor lagringskapacitet på 512 GB, kan du lagra och bearbeta stora mängder data och filer utan att någonsin sakna utrymme eller prestanda.

20 999 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: RIQ-00036 Kategorier: ,

Denna modell har en generös 15-tums skärm med en imponerande upplösning på 2496 x 1664, vilket ger en skarp och detaljerad bild. Skärmen är också en pekskärm, vilket gör det enkelt att navigera mellan olika program och applikationer. Den bärbara datorn är lätt att ta med sig och har en lång batteritid på upp till 14,5 timmar, vilket gör att du kan arbeta oavbrutet under hela arbetsdagen utan att behöva oroa dig för att ansluta till en strömkälla.

Designen på Surface Laptop 5 är även den imponerande. Den är tillverkad av en högkvalitativ aluminiumlegering som gör den både tålig och lätt. Den slimmade och eleganta profilen gör den enkel att bära med dig vart du än går, och den finns i en snygg svart färg som passar till alla företagsmiljöer.

Den här modellen har också andra praktiska funktioner som en fingeravtrycksläsare för att öka säkerheten och en högkvalitativ HD-webbkamera för videochattar och distansmöten. Den har också en högkvalitativ högtalare och mikrofon som ger en tydlig ljudkvalitet.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse