Microsoft Surface Laptop 5 för företag (Black) Core i5 16GB 512GB 13.5

Microsoft Surface Laptop 5 är en kraftfull och pålitlig bärbar dator som kommer att hjälpa dig att vara produktiv och effektiv i dina arbetsuppgifter. Med hög hastighet, stor kapacitet, imponerande skärm och lång batteritid är detta en utmärkt dator som är perfekt för företagsanvändare som behöver en högpresterande och pålitlig bärbar dator.

17 899 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: R8P-00036 Kategorier: ,

Microsoft Surface Laptop 5 för företag i svart är en avancerad bärbar dator som är speciellt utformad för företagsanvändare som behöver hög prestanda och produktivitet. Den drivs av en kraftfull Intel Core i5-processor med upp till 3,9 GHz hastighet och har hela 16 GB RAM, vilket gör att du kan köra flera program och multitaska smidigt och snabbt.

Denna modell har en generös lagringskapacitet på 512 GB, så du kan lagra stora mängder data, program och filer på ett säkert sätt. Skärmen är 13,5 tum stor och har en imponerande upplösning på 2256 x 1504, vilket ger en skarp och klar visuell upplevelse. Skärmen är också en pekskärm, vilket gör det enkelt att navigera mellan olika program och applikationer.

Den bärbara datorn har också en lång batteritid på upp till 14,5 timmar, vilket gör att du kan arbeta oavbrutet under hela arbetsdagen utan att behöva oroa dig för att ansluta till en strömkälla. Dessutom har datorn andra praktiska funktioner som en fingeravtrycksläsare för att öka säkerheten och en högkvalitativ HD-webbkamera för videochattar och distansmöten.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse