HP ProBook 450 G9 Notebook Core i5 8GB 256GB 15.6″

HP ProBook 450 G9 Notebook har en robust och hållbar design, med en lättviktig och slimmad formfaktor som gör den idealisk för daglig användning. Dessutom har den en batteritid på upp till 9 timmar för att hålla användarna produktiva under hela dagen.

10 321,97 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: 5Y462EA#UUW Kategorier: ,

HP ProBook 450 G9 Notebook är en kraftfull bärbar dator som är idealisk för användare som kräver prestanda och pålitlighet. Med en 11:e generationens Intel Core i5-processor och 8 GB RAM, ger denna bärbara dator utmärkt hastighet och prestanda för att hantera arbetsbelastningar och uppgifter som kräver hög prestanda.

Dessutom har den här bärbara datorn en lagringskapacitet på 256 GB SSD, vilket ger snabb åtkomst till data och filer och tillräckligt med utrymme för att lagra viktiga dokument och filer.

HP ProBook 450 G9 Notebook har också en 15,6-tums skärm med en upplösning på 1920 x 1080, vilket ger hög bildkvalitet och klarhet. Med detta kan användare titta på filmer, skapa och redigera medier, spela spel och arbeta med hög kvalitet och klarhet.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse