HP EliteBook 860 G9 Notebook Core i7 16GB 512GB 16″

HP EliteBook 860 G9 Notebook är en kraftfull bärbar dator som är designad för att möta kraven från dagens affärsvärld. Med en Intel Core i7-processor och 16GB RAM-minne är denna dator kapabel att hantera även de mest krävande arbetsuppgifterna, samtidigt som den ger en sömlös och snabb användarupplevelse.

19 979 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: 5P6Y4EA#UUW Kategorier: ,

Datorn har också en imponerande lagringskapacitet på 512GB, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att lagra alla dina viktiga filer och dokument. Dessutom har den en stor 16-tums skärm som ger skarpa och klara bilder med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar, vilket gör det lätt att arbeta med flera program och fönster samtidigt.

HP EliteBook 860 G9 Notebook har också en rad olika anslutningsmöjligheter vilket ger dig möjlighet att ansluta till olika enheter och tillbehör. Den har också en inbyggd webbkamera och högtalare, vilket gör den idealisk för video- och ljudkonferenser. Med en slimmad och elegant design är HP EliteBook 860 G9 Notebook en professionell och pålitlig följeslagare för dig som behöver en högpresterande bärbar dator för att möta dina arbetsbehov.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse