HP EliteBook 860 G9 Notebook Core i5 16GB 256GB 16″

HP EliteBook 640 G9 är en kraftfull och högpresterande bärbar dator som är utformad för att möta behoven hos professionella användare. Datorn har en Intel Core i7-processor som ger hög hastighet och prestanda för att hantera krävande arbetsuppgifter. Med 16GB RAM-minne och en snabb SSD-lagring på 512GB har datorn tillräckligt med utrymme för att hantera multitasking och lagring av stora filer.

15 302,08 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: 5P6Y1EA#UUW Kategorier: ,

Denna bärbara dator har en slimmad och elegant design med en 14-tums Full HD-skärm som levererar hög kvalitet på bilderna. Skärmen är utrustad med HP Sure View, som ger en extra säkerhetsnivå genom att förhindra obehörig tittande på skärmen från sidan.

HP EliteBook 640 G9 har flera anslutningsalternativ, inklusive USB-C, HDMI och en SD-kortläsare, vilket gör det lätt att ansluta till andra enheter. Datorn har också en imponerande batteritid på upp till 14 timmar, vilket ger användarna möjlighet att arbeta hela dagen utan att behöva ladda upp. Den är även utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som HP Sure Start, HP Sure Click och HP Sure Sense för att skydda mot skadlig programvara och andra hot.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse