HP EliteBook 835 G9 Ryzen 5 Pro 16GB 256GB 13.3″”

HP EliteBook 835 G9 Ryzen 5 Pro 13.3″ är en kraftfull bärbar dator som är utformad för att leverera hög prestanda och pålitlighet. Med en AMD Ryzen 5 Pro-processor, 16GB RAM och 256GB SSD-lagring är denna bärbara dator idealisk för att hantera krävande arbetsuppgifter som multimedia, programmering, och datahantering.

15 736 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: 6F6G0EA#UUW Kategorier: ,

Datorn har en slimmad 13.3″ skärm med Full HD-upplösning och IPS-panel som ger en klar och skarp bild med breda betraktningsvinklar. Dessutom har den en bakgrundsbelyst tangentbord som gör att du kan arbeta i svagt ljus och en precisionspekskärm för smidig navigering.

HP EliteBook 835 G9 Ryzen 5 Pro 16GB 256GB 13.3″ har också en mängd anslutningsmöjligheter som inkluderar USB-C, USB-A, HDMI och Ethernet-portar för att ge dig möjlighet att ansluta till externa enheter som skärmar, projektorn och nätverket.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse