HP EliteBook 1040 G9 Notebook Core i7 16GB 512GB 14″

HP EliteBook 1040 G9 Notebook Core i7 16GB 512GB 14″ är en högpresterande bärbar dator som är utformad för att uppfylla behoven hos krävande användare som behöver en pålitlig och kraftfull dator. Den drivs av en Intel Core i7-processor, som ger en snabb och effektiv prestanda, och har 16GB RAM och 512GB SSD-lagring för att hantera arbetsuppgifter som kräver hög prestanda och snabb åtkomst till data.

20 299 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: 5P6Y9EA#UUW Kategorier: ,

Datorn har en 14″ Full HD-skärm med en anti-glare beläggning som minimerar reflektioner och ger en klar och skarp bild, vilket gör den idealisk för arbete med multimedia och grafik. Dessutom har den en bakgrundsbelyst tangentbord och en pekskärm med hög precision som gör det enkelt att navigera och arbeta i olika program.

HP EliteBook 1040 G9 Notebook Core i7 16GB 512GB 14″ har också en mängd anslutningsmöjligheter, inklusive USB-C, Thunderbolt 4, HDMI och Ethernet-portar, för att göra det enkelt att ansluta till externa enheter som skärmar, projektorn och nätverket.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse