HP DRAGONFLYG3 I5-1235U 13 16GB/512 LTEA PC INTEL I5-1235U

HP Dragonfly G3 är en imponerande bärbar dator som är speciellt utformad för affärsanvändare som kräver hög prestanda och portabilitet. Denna bärbara dator är utrustad med en Intel i5-1235U-processor och 16GB RAM-minne, vilket ger enastående prestanda och smidig multitasking.

22 799 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: 5P6Z6EA#UUW Kategorier: ,

HP Dragonfly G3 en bärbar dator som är perfekt för affärsanvändare som är alltid på språng. Med en stor 13-tums skärm med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar kan du arbeta med hög detaljrikedom och skärpa. Skärmen har också en beröringsfunktion och är utrustad med Sure View- teknologi för att skydda din integritet och göra det svårt för andra att se skärminnehållet från sidovinklar.

HP Dragonfly G3 har en LTEA-anslutning, vilket ger dig möjlighet att vara uppkopplad och produktiv oavsett var du befinner dig. Den har även en inbyggd webbkamera och högtalare som gör den idealisk för video- och ljudkonferenser.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse