HP 470 G9 Notebook Core i7 16GB 512GB 17.3″

HP 470 G9 Notebook har en robust och hållbar design, vilket gör den idealisk för daglig användning. Med en vikt på endast 2,05 kg är den lätt att ta med sig på resor och har en batteritid på upp till 9 timmar för att hålla användarna produktiva under hela dagen.

11 891,67 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: 6F2G3EA#UUW Kategorier: ,

HP 470 G9 Notebook är en kraftfull bärbar dator som är idealisk för användare som kräver högpresterande prestanda för arbete och underhållning. Denna bärbara dator är utrustad med en 11:e generationens Intel Core i7-processor, vilket ger utmärkt hastighet och prestanda för att hantera komplexa applikationer, multitasking och uppgifter som kräver hög prestanda.

Dessutom har denna bärbara dator en imponerande 16 GB RAM och 512 GB SSD-lagringsutrymme, som ger tillräckligt med lagringsutrymme och snabb åtkomst till data och filer. Med dessa högpresterande funktioner kan användare enkelt hantera arbetsbelastningar, skapa och redigera medier, spela spel och mycket mer.

HP 470 G9 Notebook har också en imponerande 17,3-tums skärm med en upplösning på 1920 x 1080, vilket ger en visuell upplevelse med hög bildkvalitet. Med detta kan användare titta på filmer, spela spel och arbeta i högsta kvalitet och klarhet.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse