Apple MacBook Pro with Touch Bar Core i5 8GB 256GB SSD 13.3″

Apples nya MacBook Air har bättre prestanda, snyggare design och är tunnare och lättare än någonsin tidigare. Denna modell är utrustad med 20% större styrplatta, nya generationens tangentbord samt Touch ID. Med åttonde generationens Intel Core i5 processor, Retina-skärm och en batteritid på upp till hela 12 timmar står denna laptop alltid redo för dig när du behöver den.

15399 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: MUHP2KS/A Kategorier: ,
Skärmstorlek: 13"
Processor: Core i5
RAM: 8 GB
Minne: 256 GB
Minne

256 GB

Processor

Core i5

RAM

8 GB

Skärmstorlek

13"

Scroll to Top

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse