AirPods Pro

AirPods Pro är en högkvalitativ trådlös hörlur från Apple, designad för en överlägsen ljudupplevelse. Dessa hörlurar har en ergonomisk och bekväm design med en in-ear-passform, som ger en perfekt passform och en tät förslutning som minskar bakgrundsljudet.

2 099 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: MWP22ZM/A Kategori:

AirPods Pro använder en aktiv brusreduceringsteknologi som eliminerar oönskat ljud och bakgrundsbuller från omgivningen. Dessa hörlurar har också en transparensläge som gör att du kan höra omgivande ljud utan att ta av hörlurarna.

AirPods Pro är även vattentäta och svettåliga. De är också utrustade med touchkontroller, vilket gör det enkelt att byta mellan låtar, justera volymen och aktivera röststyrning utan att behöva ta upp din telefon. Dessa hörlurar är även utrustade med en inbyggd mikrofon.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse